Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på www.hedmark.org.
Sist oppdatert 14.11.2017

De mest brukte nettleserne, som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari, er satt opp til å akseptere informasjonskapsler automatisk. 

Ved å bruke våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du åpner en nettside. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

En av informasjonskapslene som settes, gjør det mulig for oss å vite at brukeren er den samme besøkende mellom ulike sidevisninger. Kapselen slettes når du lukker nettleseren. Vær oppmerksom på at du vil få en ny ved neste besøk på nettstedet.

Statistikk

Informasjon om bruken av nettstedet hedmark.org får vi gjennom statistikkverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene anonymiseres slik at vi ikke kan spore opplysningene tilbake til en enkelt bruker ved IP-maskering. Det betyr at deler av IP-adressen blir fjernet før adressene blir brukt og lagret.

HTTPS

Hedmark fylkeskommune benytter HTTPS for å sikre nettløsningen mot hacking. HTTPS gjør at kommunikasjonen skjer sikkert mellom nettleseren i din datamaskin eller mobile enhet og serveren som driver nettstedet.

Deaktivere

Du kan deaktivere lagring av informasjonskapsler i din nettleser, men det kan føre til at tjenestene på nettsiden ikke fungerer optimalt.

Slik deaktiverer du lagring av informasjonskapsler

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?