- Stolt over den skolen vi har fått

Elevrådsleder Martin Bekk var synlig stolt over nye Ringsaker videregående skole, som ble offisielt åpnet torsdag.
Sist oppdatert 22.03.2018
Martin Bekk og Kjell Åge Bjørsrud
Elevrådsleder Martin Bekk og rektor Kjell Åge Bjørsrud var begge meget fornøyd og stolte av nye Ringsaker videregående skole.

I tillegg til det flotte, nye bygget, skrøt elevrådslederen av det gode miljøet på skolen, både mellom elevene og mellom elev og lærere.

- Takk til lærerne som gir oss tillit og som gir oss rom for å utvikle oss, sa Bekk og fulgte opp med å takke russen som har samlet inn 230 000 kroner til kreftforeningen.

Fylkesdirektør Hanne Varhaug Søberg og fylkesråd og leder for styringsgruppa for byggeprosjektet Aasa Gjestvang overrakte også deler av et kunstverk som skal installeres på skolen. Det var en sølvfarget hane som er en del av et større kunstverk laget av Inge Iversen.

- Hedmark fylkeskommune er stolt av Ringsaker videregående skole. Vi håper skolen skal preges av kultur for læring, mangfold og engasjement, sa Hanne Varhaug Søberg.

I tillegg til Brøttum Brass som spilte flere ganger i løpet av arrangementet, hadde også skolen et eget nummer med framføring av Prøysen i kombinasjon med presentasjonen av utdanningstilbudet.

Torsdag kveld er det et arrangement som er åpent for alle interesserte. I tillegg til omvisning på skolen, får gjestene en gratis konsert med Gaute Ormåsen med band.

Se bilder fra åpningsarrangementet

Martin Bekk løfter kunstverk over hodet, mens andre klapperFlere ungdommer i en ringKor synger i vestibylen foran mange personerMange folk i vestibylen