Elev utenfor fare etter drukningsulykke

Alt står etter forholdene bra til med eleven fra Elverum videregående skole som var involvert i en drukningsulykke ved Bergesjøen tirsdag formiddag. Han ligger nå til observasjon ved Sykehuset Innlandet avdeling Elverum.
Sist oppdatert 29.05.2018

Det var i forbindelse med at elevene fra byggfag ved skolen var i Trysil for å handle takstoler at ulykken skjedde. På vei tilbake til skolen stoppet lærer og elever ved Bergesjøen for å avkjøle seg i varmen ved å ta et bad. Eleven ble observert livløs under vann og det ble umiddelbart startet livredding.

- Skolen vil rette en stor takk til lærere, medelever og redningstjenesten som handlet raskt og bidro til at liv ikke gikk tapt. Etter forholdene står alt bra til med eleven. Videre vil vi rette en takk til politiet og kommunens kriseteam som har vært til stede for alle involverte gjennom hele dagen, sier rektor ved Elverum videregående skole Margrethe H. Mobæk.

De involverte har i dag hatt tilbud om hjelp, og vil i dagene og ukene fremover bli fulgt opp fra kommunens kriseteam og skolen.


Pårørende til elever og ansatte ved Elverum videregående skole kan ta kontakt med skolens rektor på telefon (480 52 584) om det skulle være behov for det.